Технологии - Bellissima.bg

Технологии

 

За да гарантира на своите клиенти най-добри резултати при специална грижа за косата, Imetec въведе в своите продукти Bellissima следните съвременни технологии:

 

Керамично покритие - гарантира равномерно разпределение на топлината по цялата повърхност на плочите и възпрепятства създаването на горещи зони, които увреждат косата.

 

Gloss Ceramic - керамично покритие, което осигурява максимално приплъзване на пресата и допринася косата да бъде защитена и лъскава.

 

Титаниево покритие - иновативно покрие на плочите, което осигурява по-добрата им защита от температурата и гарантира идеално изправяне на косата, благодарение на огледалната си гладкост.

 

Турмалиново покритие - иновативно покритие, което което предпазва косата от високата температура и намалява статичното електричество. При нагряване турмалинът създава слабо магнитното поле, излъчва отрицателни йони, които усилват клетъчния метаболизъм и обмяната на веществата.

 

Нефритени кристали - естествено излъчване на йони за блестящ и естествен цвят на косата, която става гладка, мека и копринена.

 

Технология с йонизатор - излъчването на йони овлажнява косата и намалява ефектите наелектризиране и разделяне на връхчетата.

 

Инфрачервен йонизатор - инфрачервените лъчи въздействат във вътрешността на косъма, като разпределят топлината в дълбочина и по този начин запазват нивото на естествена мазнина и влажност на косата.

 

Active plates технология - "плаващи плочи", поставени на подвижна подложка, които се адаптират към кичура коса за по-добро прилепване.

 

Система за бърз стайлинг - възможност за моментален избор на максималната температура при включване на пресата.

 

Пълно загряване - пресата се загрява и от външната страна, за да гарантира максимално добър резултат при оформянето на къдрици.

 

Заключване челюстите на пресата - за предпазване на челюстите от механична повреда при съхранение и пренасяне.

 

Връх против изгаряне - за пълна безопасност при употребата на уреда.

 

Шайба за затваряне - за безопасно блокиране на аксесоарите на машата.

 

Решетка, облицована с керамика и нефрит - разпределя равномерно топлината във вътрешността на въздушния поток на сешоара, което предпазва от прегряване и придава блясък на косата.

 

Дифузер - придава по-голям обем на косата при сушене и дава възможност за оформяне на свободни къдрици.

 

Концентратор - за насочване на въздушната струя и засилване на мощността й.

 

Дръжка, покрита с естествена кожа - ексклузивен детайл от висшата мода, предпазващ от хлъзгане и носещ удоволствие при всяко докосване.

 

Bellissima Revolution

 

 
Bellissima.bg Новини
15.12.2015
Новият революционен сешоар Bellissima Revolutuion BHD1 1000 залага на въртенето и йонизатора за перфектно изсушаване и хидратация на косата.
Bellissima Revolutuion BHD1 1000
Още за Bellissima BHD1 1000 »
15.12.2015
Новата маша Bellissima Revolution BHS3 100 е с иновативно покритие от Gloss Ceramic и оформя къдрици чрез автоматично въртене в двете посоки.
Преса за коса Bellissima B8 100
Още за Bellissima BHS3 100 »
05.12.2014
Bellissima представя нов модел професионален сешоар, олекотен, с компактна форма и ултра силна струя от 200 км/ч. Bellissima PC6 2500 има професионален мотор с две турбини, 2 концентратора, дифузер и 3 м кабел.
Сешоар Bellissima PC6 2500
Още за Bellissima PC6 2500 »
20.10.2014
Нов модел преса за коса от серията Style Creator за изправяне, къдрeне и обем Bellissima Style Creator B6 200.
Тя има нано-керамични плочи с турмалин и четири приставки за къдрене и обем. Достига температура до 230˚.
Нано-керамична преса за коса Bellissima B7 300
Още за Bellissima B6 200 »
20.08.2014
Пресата за коса от ново поколение Bellissima Revolution работи чрез загряващ се цилиндър, който се върти в двете посоки и изправя лесно и бързо.
Преса за коса Bellissima Revolution
Още за Bellissima Revolution »
01.12.2013
Сешоарът Bellissima PC5 2500 - професионален мотор 2000W, йонизатор, дифузер, решетка покрита с керамика и турмалин и 8 степени на работа.
Сешоар за обем Bellissima К5 2000
Още за Bellissima PC5 2500 »
15.02.2014
Новата преса Bellissima Creattivity B8 100 използва инфрачервена технология за изправяне и къдрене и има плаващи плочи с покритие от керамика и кератин.
Преса за коса Bellissima B8 100
Още за Bellissima B8 100 »
05.11.2013
Сешоарът Bellissima К5 2000 предлага нов подход към обе- ма: професионален дифузер, йонизатор и мощност 2000W.
Сешоар за обем Bellissima К5 2000
Още за Bellissima К5 2000 »