Гаранционни условия - Bellissima.bg

Гаранционни условия

 

Гаранционна поддръжка

 

Всички продукти на Imetec, закупени от сайта Bellissima.bg, имат гаранция от 2 години, предоставена от фирмата-вносител чрез мрежата на България Сервиз Груп. Гаранцията се удостоворява чрез гаранционна карта с фискален бон (или фактура при заявена желание и предоставени данни).


Ако в рамките на гаранционния срок възникнат дефекти по продукта при правилната му употреба съобразно инструкциите за експлоатация, вие можете да направите рекламация. За целта трябва да представите продукта в оторизиран сервиз от мрежата на България Сервиз Груп (тел. 07001 0218 от цялата страна на цената на един градски разговор). Ако продуктът не може да бъде поправен в сервиза, ще бъде съставен протокол, който трябва да изпратите заедно с продукта и старата гаранционната карта до КОЛОРИТЕ ЕООД по един от следните начини:

 

- до поискване в офис на Еконт, София - Младост 1
- до поискване в офис на Спиди, София - Младост 1, бул. "Йерусалим"
-
по пощата на адрес: София 1618, ул. "Света Екатерина", бл. 79, ап. 13

 

За София, подмяната може да се направи от наш куриер, като той ще дойде на място, за да вземете стария уред и да донесе нов.

 

Връщането на продукта ще бъде за ваша сметка, затова изберете най- икономичния за вас вариант. Ние препоръчваме да използвате услугите на някой пощенски оператор, които са сравнително бързи и на доста ниска цена.

 

Ако в складовете на вносителя има наличност от вашия модел, ние ще ви изпратим нов уред в рамките на 5 работни дни от получаването на стария уред с документите към него. За изпращането до вас ползваме услугите на Български пощи или друг пощенски оператор, като уредът трябва да бъде взет от пощенска станция. Ако искате да изпратим новия уред по друг начин, моля укажете го в бележка до нас при изпращането на стария уред, в писмо по е-мейла или по телефона. В този случай доставката ще бъде за ваша сметка.

 

 

Връщане на дефектен или неработещ при доставката продукт

 

Ако при доставката му, поръчаният от вас уред не работи или има друг очевиден дефект, вие можете да ни го върнете в рамките на 7 работни дни от получаването му.

 

За София


За връщане от София, молим да се свържете с нас на тел. 088 651 7950
и нашият куриер ще ви посети отново, за да направи замяна на уреда.

 

За страната

 

За връщане на неработещ уред от страната, молим да го изпратите до Колорите ЕООД по един от следните начини:

 

- по пощата на адрес: София 1618, ул. Св. Екатерина, бл.79, ап.13
- до поискване в офис на Еконт, София-Павлово, чрез пощенска услуга,
- до поискване в офис на Спиди, София-Аму Буе, чрез икономична услуга от офис до офис,


В този случай е добре да се свържете с нас по телефона, по скайп или по ел. поща, за да ни уведомите за възникналия проблем и да се уверите, че сте адресирали пратката правилно до нас. Разходите за връщането й ще са за наша сметка, ако е направено по указания по-горе начин.

 

След като получим върнатия продукт, ние ще проведем тест и оценка на рекламацията ви. Ако рекламацията ви е основателна, ние ще ви изпратим нов продукт в рамките на 5 работни дни от получаването на неработещия. Разходите за повторната доставка също ще са за наша сметка.

 

 

Отказ от поръчани продукти

 

Имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 дни от получаването им и да ги върнете, ако че не са нарушени целостта на опаковката и търговският им вид и не е застрашена тяхната изправност. В този случай разходите за връщането на продукта ще бъдат за ваша сметка. Ако сте ползвали безплатна доставка за поръчката си, нейната цена ще бъде приспадната от сумата, която ще ви възстановим.

 

Върнатият продукт заедно с всички съпровождащи документи и попълнен формуляр за отказ от покупката трябва да изпратите до КОЛОРИТЕ ЕООД по един от следните начини:

 

- до поискване в офис на Еконт, София-Павлово,
- до поискване в офис на Спиди, София-
Бъкстон,
- по пощата на адрес:
София 1618, ул. Св. Екатерина, бл.79, ап.13

 

Можете да я донесе и на място на посочения по-горе адрес. В този случай е добре да се свържете предварително с нас, за да уточните времето, в което ще дойдете.

 

След като върнете продукта, ние ще прегледаме дали са изпълнени всички условия за връщане (не е нарушен външният вид на уреда и на опаковката и са налични всички съпровождащи документи). По избран от вас начин (банков превод или пощенски запис) ще възстановим заплатената от вас сума в рамките на пет работни дни.

 

От тук можете да свалите документ за отказ от договор за покупка от разстояние:

 
Bellissima.bg Новини
15.10.2017
Новата преса Bellissima Intellisense B24 100 е с функция за задаване типа коса и избор на най-ниската ефективна температура.
Bellissima Intellisense B24 100
Още за Bellissima B24 100 »
15.10.2017
Машата-сешоар Bellissima Revolution GH18 800 има концентратор и две четки за оформяне, две степени на работа и бутон "студена струя".
Машата-сешоар Bellissima GH18 800
Още за Bellissima GH18 800 »
15.10.2017
Bellissima Anniversary BA1 100 достига температура 230 C° и има плаващи плочи, които прилепват плътно една в друга, като се адаптират към кичура.
Bellissima Anniversary BA1 100
Още за Bellissima BA1 100 »
31.05.2017
Новата преса за коса Bellissima B9 100 има удължен, елегантен дизайн за бързо и перфектно изправяне.
Преса за коса Bellissima B9 100
Още за Bellissima B9 100 »
01.12.2016
Новата преса Bellissima B12 100 има широки плочи (90 х 40 мм), които гарантират бързо изправяне и на по-обемните коси.
Преса за коса Bellissima B12 100
Още за Bellissima B12 100 »
01.09.2016
Изключителна иновация е новата преса за "вафлички" Bellissima Revolution BHS6 100, която работи чрез въртящи се загрявaщи елементи и има покритие от Gloss Titanium Ceramic.
Преса за вафлички Bellissima Magic Texture B12 100
Още за Bellissima BHS6 100 »
01.09.2016
Пресата Bellissima В9 400 е с покритие от керамика и кератин - за интензивна защита и мигновена жизненост косата.
Преса за коса Bellissima B9 400
Още за Bellissima B9 400 »
01.09.2016
Машата-сешоар Bellissima Revolution BHS4 100 има нов вид йонизатор, покритие от Gloss Ceramic и 2 кръгли загряващи четки (50 и 40 мм).
Машата-сешоар Bellissima Revolution BHS4 100
Още за Bellissima BHS4 100 »
01.02.2016
Новата преса за коса Bellissima B9 300 има високи обли плочи подходящи както за изправяне, така и за придаване обем на косата.
Преса за коса Bellissima B9 300
Още за Bellissima B9 300 »