Гаранционни условия - Bellissima.bg

Гаранционни условия

 

Гаранционна поддръжка

 

Всички продукти на Imetec, закупени от сайта Bellissima.bg, имат гаранция от 2 години, предоставена от фирмата-вносител чрез мрежата на България Сервиз Груп. Гаранцията се удостоворява чрез гаранционна карта с фискален бон (и фактура при заявена желание и предоставени данни).


Ако в рамките на гаранционния срок възникнат дефекти по продукта при правилната му употреба съобразно инструкциите за експлоатация, вие можете да направите рекламация. За целта трябва да представите продукта в оторизиран сервиз от мрежата на България Сервиз Груп (тел. 07001 0218 от цялата страна на цената на един градски разговор). Ако продуктът не може да бъде поправен в сервиза, ще бъде съставен протокол, който трябва да изпратите заедно с продукта и старата гаранционната карта до КОЛОРИТЕ ЕООД по един от следните начини:

 

- до поискване в офис на Еконт, София - Младост 1
- до поискване в офис на Спиди, София - Младост 1, бул. "Йерусаим"
-
по пощата на адрес: София 1784, до поискване, за Силвия Попова

 

За София, подмяната може да се направи от наш куриер, като той ще дойде на място, за да вземете стария уред и да донесе нов. Услугата се заплаща в размер на 5 лв.

 

Връщането на продукта ще бъде за ваша сметка, затова изберете най- икономичния за вас вариант. Ние препоръчваме да използвате услугите на някой пощенски оператор, които са сравнително бързи и на доста ниска цена.

 

Ако в складовете на вносителя има наличност от вашия модел, ние ще ви изпратим нов уред в рамките на 5 работни дни от получаването на стария уред с документите към него. За изпращането до вас ползваме услугите на Български пощи, като уредът трябва да бъде взет от пощенска станция. Ако искате да изпратим новия уред по друг начин, моля укажете го в бележка до нас при изпращането на стария уред, в писмо по е-мейла или по телефона. В този случай доставката ще бъде за ваша сметка.

 

 

Връщане на дефектен или неработещ при доставката продукт

 

Ако при доставката му, поръчаният от вас уред не работи или има друг очевиден дефект, вие можете да ни го върнете в рамките на 7 работни дни от получаването му.

 

За София


За връщане от София, молим да се свържете с нас на тел. 088 651 7950
и нашият куриер ще ви посети отново, за да направи замяна на уреда.

 

За страната

 

За връщане на неработещ уред от страната, молим да го изпратите до Колорите ЕООД по един от следните начини:

 

- по пощата на адрес: София 1618, ул. Св. Екатерина, бл.79, ап.13
- до поискване в офис на Еконт, София-Павлово, чрез пощенска услуга,
- до поискване в офис на Спиди, София-Бъкстон, чрез икономична услуга от офис до офис,


В този случай е добре да се свържете с нас по телефона, по скайп или по ел. поща, за да ни уведомите за възникналия проблем и да се уверите, че сте адресирали пратката правилно до нас. Разходите за връщането и ще са за наша сметка, ако е направено по указания по-горе начин.

 

След като получим върнатия продукт, ние ще проведем тест и оценка на рекламацията ви. Ако рекламацията ви е основателна, ние ще ви изпратим нов продукт в рамките на 5 работни дни от получаването на неработещия. Разходите за повторната доставка също ще са за наша сметка.

 

 

Отказ от поръчани продукти

 

Имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 дни от получаването им и да ги върнете, ако че не са нарушени целостта на опаковката и търговският им вид и не е застрашена тяхната изправност. В този случай разходите за връщането на продукта ще бъдат за ваша сметка. Ако сте ползвали безплатна доставка за поръчката си, нейната цена ще бъде приспадната от сумата, която ще ви възстановим.

 

Върнатият продукт трябва да изпратите до КОЛОРИТЕ ЕООД по един от следните начини:

 

- до поискване в офис на Еконт, София-Павлово,
- до поискване в офис на Спиди, София-
Бъкстон,
- по пощата на адрес:
София 1618, ул. Св. Екатерина, бл.79, ап.13

 

Можете да я донесе и на място на посочения по-горе адрес. В този случай е добре да се свържете предварително с нас, за да уточните времето, в което ще дойдете.

 

След като върнете продукта, ние ще прегледаме дали са изпълнени всички условия за връщане (не е нарушен външният вид на уреда и на опаковката и са налични всички съпровождащи документи). По избран от вас начин (банков превод или пощенски запис) ще възстановим заплатената от вас сума в рамките на три работни дни. Таксата за връщането на сумата ще бъде за ваша сметка.

 

Ако при връщането на продукта неговата опаковка е разкъсана или липсват части от нея или съпровождащите документи, но уредът е изправен и с ненарушен вид, можем да уважим желанието ви да го върнете въпреки това. В този случай ще намалим платената от вас цена с 15%.

 

 
Bellissima.bg Новини
15.12.2015
Новият революционен сешоар Bellissima Revolutuion BHD1 1000 залага на въртенето и йонизатора за перфектно изсушаване и хидратация на косата.
Bellissima Revolutuion BHD1 1000
Още за Bellissima BHD1 1000 »
15.12.2015
Новата маша Bellissima Revolution BHS3 100 е с иновативно покритие от Gloss Ceramic и оформя къдрици чрез автоматично въртене в двете посоки.
Преса за коса Bellissima B8 100
Още за Bellissima BHS3 100 »
05.12.2014
Bellissima представя нов модел професионален сешоар, олекотен, с компактна форма и ултра силна струя от 200 км/ч. Bellissima PC6 2500 има професионален мотор с две турбини, 2 концентратора, дифузер и 3 м кабел.
Сешоар Bellissima PC6 2500
Още за Bellissima PC6 2500 »
20.10.2014
Нов модел преса за коса от серията Style Creator за изправяне, къдрeне и обем Bellissima Style Creator B6 200.
Тя има нано-керамични плочи с турмалин и четири приставки за къдрене и обем. Достига температура до 230˚.
Нано-керамична преса за коса Bellissima B7 300
Още за Bellissima B6 200 »
20.08.2014
Пресата за коса от ново поколение Bellissima Revolution работи чрез загряващ се цилиндър, който се върти в двете посоки и изправя лесно и бързо.
Преса за коса Bellissima Revolution
Още за Bellissima Revolution »
01.12.2013
Сешоарът Bellissima PC5 2500 - професионален мотор 2000W, йонизатор, дифузер, решетка покрита с керамика и турмалин и 8 степени на работа.
Сешоар за обем Bellissima К5 2000
Още за Bellissima PC5 2500 »
15.02.2014
Новата преса Bellissima Creattivity B8 100 използва инфрачервена технология за изправяне и къдрене и има плаващи плочи с покритие от керамика и кератин.
Преса за коса Bellissima B8 100
Още за Bellissima B8 100 »
05.11.2013
Сешоарът Bellissima К5 2000 предлага нов подход към обе- ма: професионален дифузер, йонизатор и мощност 2000W.
Сешоар за обем Bellissima К5 2000
Още за Bellissima К5 2000 »